mercedes_vans_born_to_run_2_1600x800

Mercedes-Benz Vans.
Arbejder til du ikke orker mere.

Når det drejer sig om at få arbejdet gjort, er der ikke noget der slår erfaring. Sådan er det også med varebiler.

Mercedes-Benz Sprinter, Vito og Citan er i deres allerbedste form lige nu – gennemtænkte, gennemprøvede og gennemtævede af virkeligheden. Her får du driftssikre kilometer lige så længe du orker. For både konstruktion og drivline er gennemprøvet og fintunet gennem millioner af km. Ingen børnesygdomme her.

Men selvom Mercedes vans har lang arbejdslivserfaring, kommer hver ny årsmodel med de seneste innovationer inden for både sikkerhed, komfort og udstyr.

Vil du prøvekøre en Mercedes van? Eller tale med en forhandler? Så klik herunder.

mercedes_vans_born_to_run_arbejdsklima_1600x800

Hvorfor pive over dårligt arbejdsklima.

Fra firhjulstræk til varme i sæderne. Kald det overflødigt tingeltangel, vi kalder det en arbejdsplads.

Du knokler dagen lang, og det er fint. Men værktøjerne skal være i orden – de skal hjælpe dig med dit arbejde, ikke genere dig. Det gælder også din bil.

En Mercedes-Benz van kan tilpasses og udstyres, så den letter dit arbejde mest muligt – lige fra dørenes placering og udformning til varmen i sæderne eller parkeringsassistenten.

Og den er bygget, så den kan indstilles til dine mål og til dine krav til komfort. For selvom du ind imellem sidder ned, er du stadig på arbejde. Lige fra indstillingen af stol og rat og placeringen af greb og knapper til læsehøjden har vi sat en ære i at levere en bil, der ligger i hånden som et godt stykke værktøj.

Nogle kalder det luksus og overflødigt tingeltangel. Vi kalder det en ordentlig arbejdsplads.

service_er_spild_af_tid_mercedes_van

Service er spild af tid.

Og tid er penge. Derfor er der op til 40.000 km mellem Vitos service. Og op til 60.000 km mellem Sprinters.

En varebil skal arbejde, ellers er den en omkostning. Hver eneste minut den står stille, koster penge. Og når den arbejder, skal den være så billig i drift som mulig. Kvaliteten og den gennemtænkte konstruktion sikrer dig en varebil, der ikke står stille. En Sprinter kan køre helt op til 60.000 km mellem serviceeftersyn. Og Vito og Citan op til 40.000 km.

Effektive værksteder bemandet med mekanikere, der kun arbejder med varebiler, og en gennemtænkt servicevenlig konstruktion betyder, at din bil kommer hurtigt igennem og tilbage på arbejde. Det betyder også at serviceomkostningerne holdes nede.

Det er i det hele taget en egenskab ved Mercedes varebiler, at de er billige i drift. Avanceret motorteknologi sikrer et lavt brændstofforbrug, som for eksempel når en Vito køre 17,5 km i snit på en liter. Kvalitet i materialer og finish forlænger holdbarheden på de enkelte dele og aggregater og sikrer dig samtidig en god brugtpris. Lige hvad din revisor elsker at høre.

pakketrans_bloede_pakker_i_mercedes_van

Pakketrans. Fyldt med bløde pakker.

Jobsikkerhed handler også om at komme sikkert hjem.

Det er ikke kun i personbiler, at Mercedes-Benz er pioner når det drejer sig om sikkerhed – det gælder også i vans. Fører-airbag er naturligvis standard i alle modeller, mens airbags der beskytter side, hoved, bryst og knæ kan købes til i forskellige kombinationer, afhængig af model.

Men airbags er ikke det eneste sikkerhedsudstyr, så langt fra. Mercedes-Benz vans var først med ABS, med stabiliseringsprogrammer og med flere andre som f.eks. sidevindsassistenten, der holder bilen på kursen ved kraftig vind.

En række andre ’køreassistenter’ har særlige opgaver, som at holde bilen på vejen, forhindre kollisioner, hjælpe ved katastrofeopbremsninger og spotte farlige situationer.

Og sammen med FDM har vi i mange år afholdt træningskurser, hvor du lærer din bil og sikkerhedssystemerne bedre at kende. For det er stadig den menneskelige faktor, der vigtigst, når det handler om at komme sikkert hjem.

den_elektriske_stol_mercedes_vans_1600x800

Den elektriske stol.

Du skal lægge ryg til meget. Sørg for at få dig en ordentlig arbejdsplads.

Uanset om du kører til og fra byggepladsen eller sidder i førersædet dagen lang, så er det bilen der skal passe til dig og ikke omvendt.

Alle Mercedes-Benz vans kommer med et omfattende standardudstyr. Men også med masser af ekstra muligheder for at indrette bilen til lige netop dig og dit arbejde. Lige fra dørenes placering og udformning til indretningen af førerpladsen. Her kan du få et avanceret komfortsæde med udvidede indstillingsmuligheder, armlæn og individuel indstilling af rat og ratstamme.

I Vito Tourer kan du sågar indstille stolen elektrisk og gemme din egen indstilling hvis I er flere om at køre bilen. Kald det ergonomi, vi kalder det en ordentlig arbejdsplads.

Du skulle prøve den selv – klik på knappen og find nærmeste forhandler.

stjerner_lyser_altid_i_en_mercedes_van_1600x800

Har du tænkt på, hvorfor stjerner altid lyser.

Du får ikke bare en van, du får en hel organisation, der er gearet til at holde din forretning kørende. Vi kalder det Van ProCenter.

Når du anskaffer dig en Mercedes van, får du ikke kun gennemprøvet, veltrænet og erfaren van, der gerne stiller op til tæsk – og kan tåle det.

Du får også en serviceorganisation, der tænker erhvervsbil – ikke personbil. Her er mekanikerne van-mekanikere, værkstedet er bygget til vans, åbningstiderne er indrettet til dig – hele vores organisation er indstillet på at få din bil tilbage på arbejde hurtigst muligt.

Og hvis det går galt udenfor åbningstiden, har vi en van-mekaniker på vagt 24-7. Med de nødvendige værktøjer og reservedele klar i servicebilen.

mercedes_vans_born_to_run_1600x800

Egentlig har vi bygget vores vans til din revisor.

Men hvem orker at høre om driftsomkostninger, afskrivninger og investering, så længe bundlinjen er Mercedes?

Med en Mercedes van ved du, at du får en komfortabel, veludstyret bil, der kan tåle det meste, og som også kan sparke r**, hvis du ønsker det. Den kører langt på literen, skal sjældent til service og holder længe.

På revisorsprog hedder det en motiverende arbejdsplads med lave driftsomkostninger, som arbejder med kort nedetid og er et godt afskrivningsobjekt på grund af den høje brugtværdi.

I mener det samme, du og din revisor. Så gå bare efter din første indskydelse: Find nærmeste forhandler og book en prøvetur i en Mercedes van.