Konkurrencebetingelser

1. Hvem udbyder konkurrencen?
Konkurrencen udbydes af Mercedes-Benz Danmark AS, Digevej 114, 2300 København S, Telefon: +45 3378 5656. Spørgsmål om konkurrencen kan rettes til tlf. +45 3378 5605 eller e-mail: pia.christiansen@daimler.com

2. Deltagelse i konkurrencen
Alle, som er fyldt 18 år, kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Mercedes-Benz Danmark samt tilknyttede Mercedes-Benz forhandlerne eller TBWA\BBDO kan ikke deltage. Konkurrencen afvikles elektronisk ved svar på de stillede spørgsmål. E-mails kan til enhver tid frameldes.

3. Timing
Konkurrencen slutter den 1. februar og vinderne trækkes i uge 6 2018 pr. e-mail.

4. Udtrækning af vindere
Vinderne udvælges ved tilfældig lodtrækning blandt alle. som har svaret rigtigt på spørgsmålet.

5. Præmier
Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Der trækkes lod om:
Mercedes-Benz kuffert (trolley) til en værdi af 2.915 kr.

Der trækkes i alt 4 vindere (en pr. Mercedes-Benz forhandler).

6. Præmielodtrækninger og bekræftelse af vindere
Vinderne får direkte besked pr. e-mail eller telefon i uge 6 2018. Hvis en eller flere af disse personer ikke reagerer ved besvarelse af nævnte e-mail inden 10 hverdage efter henvendelsen, bortfalder vedkommendes status som vinder. Da udtrækkes og kontaktes en eller flere nye vindere. For den eller de nye vindere gælder samme procedure som den netop beskrevne.

Levering af præmien aftales med den enkelte kunde.

7. Privacy statement

Databeskyttelse
Daimler glæder sig over dit besøg på vores website og over din interesse for vores virksomhed og vores produkter. Vi tager beskyttelsen af dine private data alvorligt og håber, at du føler dig godt tilpas ved besøg på vores Internet-sider. Beskyttelsen af din privatsfære ved håndtering af personrelaterede data er for os en vigtig sag, som vi tager hensyn til i vores forretningsgange. Vi bearbejder de personrelaterede data, som indsamles ved besøg på vores websider, ifølge de lovmæssige bestemmelser om databeskyttelse i det land, hvori den ansvarlige kilde til de behandlede data har hjemme. Vores databeskyttelsespolitik retter sig i øvrigt efter de databeskyttelsesretningslinjer, der gælder for Daimler.

Daimler websider kan indeholde links til websites for andre udbydere, som ikke er omfattet af denne erklæring om databeskyttelse.

Indsamling og bearbejdning af personrelaterede data
Når du besøger vores website, gemmer vores webservere som standard blandt andet angivelser om din browser og styresystem, det website, som du besøger os fra, de websider, som du besøger hos os, datoen for besøget og den IP-adresse, som du fik anvist af din Internet serviceudbyder. Dette sker af sikkerhedsgrunde, f.eks. for at registrere angreb på vores websider, og for en periode på syv dage. Med undtagelse af IP-adressen gemmes personrelaterede data kun, hvis du selv oplyser dem til os, f.eks. inden for rammerne af en registrering, en brugeranalyse, en konkurrence eller ved gennemførelsen af en ordre.

Brug og videregivelse af personrelaterede data og formålsbinding
Daimler bruger kun dine personrelaterede data til teknisk administration af website, kundeadministration, produktanalyser og marketing, når det er nødvendigt.

Valgmulighed
Vi vil gerne bruge dine data til at informere dig om vores produkter og tjenesteydelser og eventuelt udspørge dig om dem. Naturligvis er det frivilligt at deltage i sådanne analyser. Giv os blot besked, hvis du ikke ønsker at deltage, således at vi kan blokere de pågældende data. Yderligere oplysninger kan findes på den pågældende webseite.

Nyhedsbrev
På vores website kan man om ønsket abonnere på nyhedsbreve. Data, som angives ved anmeldelse af nyhedsbreve, bruges kun til afsendelse af nyhedsbreve, medmindre du accepterer yderligere anvendelse. Du kan til enhver tid opsige abonnementet via nyhedsbrevets særlige afmelderubrik.

Central adgangsservice for Daimler AG
Med den centrale adgangsservice for Daimler AG kan du tilmelde dig alle websider og applikationer for Daimler-gruppen og dens produkter, hvis de er tilmeldt denne service. Brugerbetingelserne for den centrale adgangsservice for Daimler AG kan hentes på følgende link: