mercedes_benz_x_klasse_01_1600x800

X-Klasse
pickup.

Se videotrailer
mercedes_benz_x_klasse_04_1600x800

Forventet lancering
ultimo 2017.

Se videotrailer
mercedes_benz_x_klasse_03_1000x558
mercedes_benz_x_klasse_05_1000x558
mercedes_benz_x_class_05_640x357
mercedes_benz_x_klasse_02_1000x558

Er du klar til den første pickup
med Mercedes-stjernen?

Med den nye X-Klasse tilføjer Mercedes-Benz endnu et fantastisk køretøj til vores omfattende vans program. Og ikke nok med det – Mercedes-Benz bliver den første premium vans producent, der træder ind på et nyt og spændende marked for pickups i mellemstørrelsen.

Daimler AG vil have investeret et 3-cifret millionbeløb (€) i den nye X-Klasse, når bilen i slutningen af 2017 rammer de primære markeder Argentina, Brasilien, Sydafrika, Australien og New Zealand samt Europa.

Dr Dieter Zetsche, Chairman of the Board i Daimler AG og Head of Mercedes-Benz Cars:

“Med den nye Mercedes-Benz pickup lukker vi et af de sidste huller i vores portefølje. Vores mål er at tilbyde kunderne lige præcis de køretøjer, der matcher deres individuelle behov. X-Klassen vil sætte nye standarder inden for et voksende segment.”

“Vi på en gang både åbner og udvider segmentet for pickups i mellemstørrelsen – med denne verdens første, ægte premium pickup udviklet til moderne, urban livsstil,” udtaler Volker Mornhinweg, Head of Mercedes-Benz Vans.

“Vores kommende X-Klasse er en pickup uden kompromiser. Den karakteriske bøjle, en 6-cylindret motor med højt omdrejningsmoment og det medfødte 4Wdrive er naturligvis et must, og derudover tilfører vi ekstra værdi i form af sikkerhed, komfort, agil ydeevne og et lækkert, eksklusivt design – med andre ord, alle de karakteristika der kendetegner køretøjer med Mercedes-stjernen.”

X-Klassen vil appellere til bilejere, der aldrig har overvejet en pickup før – måske også dig?

Mercedes-Benz X-Klasse pickup kommer på markedet til december 2017. Vi glæder os til at præsentere den for dig.