Kan_du_følge_med_den_ny_x_klasse_1600x800

Kan du følge med den ny X-Klasse?

Se hæsblæsende video
mercedes_benz_x_klasse_03_1000x558
mercedes_benz_x_klasse_05_1000x558
mercedes_benz_x_class_05_640x357
mercedes_benz_x_klasse_02_1000x558

Mercedes-Benz X-Klasse. Det bedste af to verdener.

X-Klassens på én gang cool og udtryksfulde design forener to verdener:

På den ene side den rå udforskende og kraftfulde offroader, på den anden side et raffineret, progressivt og moderne city-look.

Fuldblods frontdesign.
Det første, du lægger mærke til ved X-Klassen, er den imponerende front. Kølerhjelmen med powerdomes, den indfarvede forkofanger og den forkromede beskyttelsesplade i rustfrit stål giver et raffineret city-look, som blandes med rå elementer fra den hårdføre off-road verden.

Rå udenpå. Raffineret indeni.
X-Klassen er kendetegnet ved et unikt interiørdesign, og det eksklusive Mercedes-Benz design går igen i alle detaljer. F.eks. i det nøddebrune eller sorte læderinteriør, multifunktionsrattet i nappalæder og de forkromede luftdysser og betjeningselementer.

Dynamiske køreegenskaber i nye klæder.
Hvordan det føles at køre X-Klassen, kan egentlig bedst beskrives således: Når du starter motoren, mærker du den fulde drivkraft allerede ved de første, lave omdrejninger! Den direkte, tilgængelige drivkraft er en lige så vigtig del af X-Klassen som de fremragende, adrætte køreegenskaber og den perfekt afstemte affjedring og styring.

Kompromisløs styrke.
X-Klassens robuste opbygning slår igennem ude i terrænet og tilbyder enorm modstandsdygtighed og stabilitet, og du kan skifte til 4MATIC firhjulstræk, når du kører med hastigheder på op til 100 km/t. Selv stejlt terræn er ingen udfordring for X-Klassen – på normalt underlag holder X-Klassen kørestabiliteten i vinkler på op til 49,8°.